Duur : 3x4h
Thema’s : Techniques professionnelles
Taal : Français
Plaats van de opleiding : Anderlecht
Trainer : Dewandeleer Jean-Marie
Programme :
vous pourrez créer une carte et sélectionner les bières qui conviennent à votre clientèle (café, bar, taverne, restaurant, hôtel).
Proposer à vos clients une bière qui s’accordera avec le mets choisi.
Servir les différentes « Bières Belges », de la bonne manière, dans leur verre respectif tout en expliquant leur origine.
Apprendre à respecter les directives d’hygiènes notifiées par l’A.F.S.C.A.
Une bonne connaissance de la bière permet de donner le conseil adéquat à votre clientèle.
Dewandeleer Jean-Marie
Indien u uw akkoord niet geeft voor de verwerking, kunt u zich niet inschrijven voor een opleiding/kunt u de nieuwsbrief niet ontvangen/ kunt u niet op de hoogte gehouden worden van de opleidingen en andere activiteiten die Horeca Forma Brussel en Horeca Be Pro organiseren/een opleidingsplan ontvangen.
U kan uw akkoord intrekken door een e-mail te sturen naar vorming.brussel@horecaformabru.be
Voor meer inlichtingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten terzake, kunt u onze ” Verklaring inzake de bescherming van persoonsgegevens ” raadplegen.
Indien u uw akkoord niet geeft voor de verwerking, kan er niet ingeschreven worden voor een opleiding/kan de nieuwsbrief niet verstuurd worden/ kunt u niet op de hoogte gehouden worden van de opleidingen en andere activiteiten die Horeca Forma Brussel en Horeca Be Pro organiseren/een opleidingsplan ontvangen.
U kan uw akkoord intrekken door een e-mail te sturen naar vorming.brussel@horecaformabru.be
Voor meer inlichtingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten terzake, kunt u onze ” Verklaring inzake de bescherming van persoonsgegevens ” consulteren.