
Werkzoekende

U bent:
- 18 jaar of ouder
- ingeschreven bij Actiris
- actief op zoek naar een job in de Horeca
Of u werkt onder artikel 60 of via een doorstromingscontract (DSP)
Lees dan zeker verder!
Behaal een attest voor uw bestaande vaardigheden


Een job vinden
Op zoek naar een job? Wij kunnen u helpen en begeleiden. Uw eerste stap naar werk is een ontmoeting met een van onze Actiris-adviseurs die gespecialiseerd zijn in de Horecasector. Afhankelijk van uw profiel en uw project, stellen zij u voor om samen met u een opleiding op maat samen te stellen voor de kortste weg naar werk.
Ik wil graag mijn vaardigheden testen
Een unieke kans om uw professionele vaardigheden in uw vakgebied te evalueren en te vergelijken met de huidige behoeften van de arbeidsmarkt.
Waarom je vaardigheden testen?
Een door professionals uit de sector uitgevoerd gepersonaliseerd actieplan krijgen met het oog op herintreding op de arbeidsmarkt
Om een opleiding te volgen die aan uw behoeften voldoet
HOE DE VAARDIGHEIDSTESTS WERKEN
- Voorlichtingsbijeenkomst en praktische test
- Individueel interview
- Gepersonaliseerde loopbaanbegeleiding op basis van de uitgevoerde tests
Elke maand worden vaardigheidstests georganiseerd. Om in te schrijven of voor meer informatie, gelieve ons te contacteren via het inschrijvingsformulier!


Krijg meer info over jobs in de horeca
U bent nog niet zeker van uw keuze en wilt onze sector ontdekken? We houden regelmatig informatiesessies over onze sector, onze bedrijven en onze acties.
U kunt ook onze functieomschrijvingen raadplegen.
Er worden regelmatig informatiesessies gehouden.
Indien u uw akkoord niet geeft voor de verwerking, kunt u zich niet inschrijven voor een opleiding/kunt u de nieuwsbrief niet ontvangen/ kunt u niet op de hoogte gehouden worden van de opleidingen en andere activiteiten die Horeca Forma Brussel en Horeca Be Pro organiseren/een opleidingsplan ontvangen.
U kan uw akkoord intrekken door een e-mail te sturen naar vorming.brussel@horecaformabru.be
Voor meer inlichtingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten terzake, kunt u onze ” Verklaring inzake de bescherming van persoonsgegevens ” raadplegen.
Download de halfjaarlijkse brochure
Catalogus van opleidingscursussen
voor werkzoekenden
Taal:
Thema’s:
Maand:

L’ergonomie pour tous : les bonnes postures de travail
13 mai 2024 | 9h-17h

Parler du vin : les accords et le conseil client
23, 24 et 27 mai 2024 | 13h30-17h30



Organisation du bar et les cocktails tendances
15 mars 2024 | 9h-17h


Les familles d’alcool : apéritifs, digestifs
22 février 2024 | 10h-16h

Connaître le vin : cépages, appellations et gestes professionnels
2, 6, 7 et 8 mai 2024 | 13h30-17h30


La prise de commande et la facturation digitale
26 mars 2024 | 9h30-13h30

Maîtriser les techniques professionnelles du service en restauration
4, 5 et 8 mars 2024 | 10h-16h

L’importance d’une fiche technique en cuisine (partie 1)
1 juillet 2024 | 9h-17h





Les menus à emporter – Niveau avancé
22 et 23 avril 2024 | 9h30-13h30


La cuisine végétarienne et végane
15 et 16 avril 2024 | 9h-17h et 9h-13h

La cuisine végétarienne et végane
20 et 21 juin 2024 | 9h-17h et 9h-13h



Manger sur le pouce : cuisine rapide et saine
11 avril 2024 | 10h-16h

S’adapter en entreprise : Travailler son apparence et sa communication
18 décembre 2023 | 9h-17h

Les sauces et liaisons – Module avancé
8 et 9 avril 2024 | 9h-13h et 9h-17h

Les cuissons – module avancé
4 et 5 avril 2024 | 9h-13h et 9h-17h

Traiteurs et évènements : les verrines
28 et 29 mars 2024 | 14h-18h et 12h30-16h30




Les cuissons
12,13 et 14 juin 2024 | 13h30-17h30, 13h30-17h30 et 9h-13h




L’alimentation durable et zéro déchet
21 et 24 juin 2024 | 13h30-17h30 et 10h-16h

L’alimentation durable et zéro déchet
11 et 12 mars 2024 | 10h-16h et 9h-13h



La révision des bases de la cuisine
1er et 5 mars 2024 | 10h-16h et 10h-13h

La révision des bases de la cuisine
27 et 28 mai 2024 | 10h-16h et 10h-13h