Werkzoekende

U bent:

  • 18 jaar of ouder
  • ingeschreven bij Actiris
  • actief op zoek naar een job in de Horeca

Of u werkt onder artikel 60 of via een doorstromingscontract (DSP)

Lees dan zeker verder!

 

Behaal een attest voor uw bestaande vaardigheden

Let op: de examens worden enkel in het Frans georganiseerd. Hebt u een vaardigheid geleerd op het terrein, maar u heeft er geen diploma of attest van?
 
Laat uw vaardigheden dan valideren. Het “Centre bruxellois de Validation de Compétences” organiseert validatie-examens voor verschillende horecaberoepen, zoals Kok, barman, zaalmedewerker of eerste rangkelner. Eén voorwaarde: u moet 18 jaar of ouder zijn om uw vaardigheden te laten valideren.

Een job vinden

Op zoek naar een job? Wij kunnen u helpen en begeleiden. Uw eerste stap naar werk is een ontmoeting met een van onze Actiris-adviseurs die gespecialiseerd zijn in de Horecasector. Afhankelijk van uw profiel en uw project, stellen zij u voor om samen met u een opleiding op maat samen te stellen voor de kortste weg naar werk.

Ik wil graag mijn vaardigheden testen

Een unieke kans om uw professionele vaardigheden in uw vakgebied te evalueren en te vergelijken met de huidige behoeften van de arbeidsmarkt.

Waarom je vaardigheden testen?

Een door professionals uit de sector uitgevoerd gepersonaliseerd actieplan krijgen met het oog op herintreding op de arbeidsmarkt
Om een opleiding te volgen die aan uw behoeften voldoet

HOE DE VAARDIGHEIDSTESTS WERKEN

  1. Voorlichtingsbijeenkomst en praktische test
  2. Individueel interview
  3. Gepersonaliseerde loopbaanbegeleiding op basis van de uitgevoerde tests

Elke maand worden vaardigheidstests georganiseerd. Om in te schrijven of voor meer informatie, gelieve ons te contacteren via het inschrijvingsformulier!

Krijg meer info over jobs in de horeca

U bent nog niet zeker van uw keuze en wilt onze sector ontdekken? We houden regelmatig informatiesessies over onze sector, onze bedrijven en onze acties.

U kunt ook onze functieomschrijvingen raadplegen.

Er worden regelmatig informatiesessies gehouden.

Ik geef mijn akkoord aan Horeca Forma Brussel en aan Horeca Be Pro, co-verantwoordelijken voor de verwerking:

Indien u uw akkoord niet geeft voor de verwerking, kunt u zich niet inschrijven voor een opleiding/kunt u de nieuwsbrief niet ontvangen/ kunt u niet op de hoogte gehouden worden van de opleidingen en andere activiteiten die Horeca Forma Brussel en Horeca Be Pro organiseren/een opleidingsplan ontvangen.

U kan uw akkoord intrekken door een e-mail te sturen naar vorming.brussel@horecaformabru.be

Voor meer inlichtingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten terzake, kunt u onze ” Verklaring inzake de bescherming van persoonsgegevens ” raadplegen.

Download de halfjaarlijkse brochure

Catalogus van opleidingscursussen
voor werkzoekenden

Taal:

langue

Thema’s:

Thèmes

Maand:

Mois filtre