
Werknemer

Geniet gratis en onbeperkt van onze horeca-opleidingen
- u werkt in een bar, een restaurant, een hotel of bij een cateraar.
- uw bedrijf lid is van het paritair comité 302.

Opleidingen voor werknemers
Legt u de de lat hoog voor uzelf als horecamedewerker? Dan moet u natuurlijk geregeld opleidingen volgen. Want dan bouwt u nieuwe vakkennis op, scherpt u uw cv aan en verlegt u uw grenzen in de sector.
Met onze gratis opleidingen stoomt u zichzelf klaar voor de horeca van de toekomst. Tijdens onze opleidingen verruimt u bovendien uw blik op de horecawereld. U leert, wisselt ervaringen uit en krijgt de kans om te experimenteren.
Al onze trainers zijn profesionals in hun vakgebied. Zij zijn dan ook perfect geplaatst om u dingen aan te leren waarmee u meteen aan de slag kan in de praktijk. U vindt zeker een oplelding naar uw smaak. Want we hebben vormingen voor elke functie, in wat voor type zaak u ook werkt. Al onze opleidingen zijn gratis voor werknemers uit de horecasector (PC 302).
Betaald educatief verlof
Betaald educatief verlof is het recht van werknemers om tijdens de opleidingsuren van erkende vormingen (minimaal 32 uur) afwezig te zijn van het werk, zonder loonverlies.
Uw werkgever kan bovendien een deel van de salariskosten terugvorderen. Dat bedrag wordt berekend op basis van een forfaitair tarief.


Mijn vaardigheden in kaart brengen
Een unieke kans om uw professionele vaardigheden in uw vakgebied te evalueren en te vergelijken met de huidige behoeften van de arbeidsmarkt.
Waarom je vaardigheden testen?
Een door professionals uit de sector uitgevoerd gepersonaliseerd actieplan krijgen met het oog op herintreding op de arbeidsmarkt
Om een opleiding te volgen die aan uw behoeften voldoet
HOE DE VAARDIGHEIDSTESTS WERKEN
- Voorlichtingsbijeenkomst en praktische test
- Individueel interview
- Gepersonaliseerde loopbaanbegeleiding op basis van de uitgevoerde tests
Elke maand worden vaardigheidstests georganiseerd. Om in te schrijven of voor meer informatie, gelieve ons te contacteren via het inschrijvingsformulier!
Attest voor bestaande vaardigheden behalen

Download de halfjaarlijkse brochure
Catalogus van opleidingscursussen
voor werknemers
Gesproken taal in de opleiding:
Thema:
Maand:

Législation sociale – droits et obligations
8 et 15 décembre 2023 | 9h-16h30

Primes et facilitant à l’embauche (Séance d’information)
8 avril 2024 | 9h30-11h30


Végétaliser mes desserts : la pâtisserie végétale
12 juin 2024 | 14h30-18h30


Les incontournables en cuisine : Les sauces et liaisons
12, 19 et 26 mars 2024 | 15h-18h

Les incontournables en cuisine : Les cuissons des viandes
10 avril 2024 | 10h-16h

Les incontournables en cuisine : Le travail du poisson
28 mai 2024 | 10h-16h

Les incontournables en cuisine : La découpe des légumes
1, 15 et 22 févier 2024 | 15h-18h


Les cocktails Tiki et la magie du fumage – NEW
13 mai 2024 | 14h30-18h30


Législation sociale – droits et obligations
13 et 20 mars 2024 | 9h-16h30






Equipier de 1ère intervention et techniques d’évacuation
19 février 2024 | 9h-16h



Calculer ses prix et gérer ses coûts
15, 17, 22 et 24 mai 2024 | 9h-12h30

Booster mon chiffre d’affaires grâce à un meilleur service en réception
18 juin 2024 | 9h00-16h30

Booster mon chiffre d’affaires en vendant mieux les produits de ma carte
2 et 9 avril 2024 | 9h00-16h30


Barista (2) Tout savoir sur les techniques de Barista
23 mai 2024 | 10h-15h




MASTERCLASS Tequila, Mezcal et friends
22 avril 2024 | de 13h – 15h30


Booster mon chiffre d’affaires grâce à un meilleur service en réception
15 décembre 2023 | 9h00-16h30


L’agilité et la flexibilité : le duo gagnant pour faire face aux changements
11 et 18 décembre 2023 | 13h-17h

Excel – Analyse et statistiques (niveau 3)
11 décembre 2023 | 9h-16h30

Un taux d’occupation optimal – Yieldmanagement
3 et 10 juin 2024 | 9h-16h30



