Werknemer

Geniet gratis en onbeperkt van onze horeca-opleidingen

Grijp uw kans met onze opleidingen in de horeca.
Gratis en onbeperkt als:
  • u werkt in een bar, een restaurant, een hotel of bij een cateraar.
  • uw bedrijf lid is van het paritair comité 302.

Opleidingen voor werknemers

Legt u de de lat hoog voor uzelf als horecamedewerker? Dan moet u natuurlijk geregeld opleidingen volgen. Want dan bouwt u nieuwe vakkennis op, scherpt u uw cv aan en verlegt u uw grenzen in de sector.

Met onze gratis opleidingen stoomt u zichzelf klaar voor de horeca van de toekomst.  Tijdens onze opleidingen verruimt u bovendien uw blik op de horecawereld. U leert, wisselt ervaringen uit en krijgt de kans om te experimenteren. 

Al onze trainers zijn profesionals in hun vakgebied. Zij zijn dan ook perfect geplaatst om u dingen aan te leren waarmee u meteen aan de slag kan in de praktijk. U vindt zeker een oplelding naar uw smaak. Want we hebben vormingen voor elke functie, in wat voor type zaak u ook werkt. Al onze opleidingen zijn gratis voor werknemers uit de horecasector (PC 302).

Betaald educatief verlof

Betaald educatief verlof is het recht van werknemers om tijdens de opleidingsuren van erkende vormingen (minimaal 32 uur) afwezig te zijn van het werk, zonder loonverlies.

Uw werkgever kan bovendien een deel van de salariskosten terugvorderen. Dat bedrag wordt berekend op basis van een forfaitair tarief.

Mijn vaardigheden in kaart brengen

Een unieke kans om uw professionele vaardigheden in uw vakgebied te evalueren en te vergelijken met de huidige behoeften van de arbeidsmarkt.

Waarom je vaardigheden testen?

Een door professionals uit de sector uitgevoerd gepersonaliseerd actieplan krijgen met het oog op herintreding op de arbeidsmarkt
Om een opleiding te volgen die aan uw behoeften voldoet

HOE DE VAARDIGHEIDSTESTS WERKEN

  1. Voorlichtingsbijeenkomst en praktische test
  2. Individueel interview
  3. Gepersonaliseerde loopbaanbegeleiding op basis van de uitgevoerde tests

Elke maand worden vaardigheidstests georganiseerd. Om in te schrijven of voor meer informatie, gelieve ons te contacteren via het inschrijvingsformulier!

Attest voor bestaande vaardigheden behalen

Let op: de examens worden enkel in het Frans georganiseerd. Hebt u een vaardigheid geleerd op het terrein, maar u heeft er geen diploma of attest van?
 
Laat uw vaardigheden dan valideren. Het “Centre bruxellois de Validation de Compétences” organiseert validatie-examens voor verschillende horecaberoepen, zoals Kok, barman, zaalmedewerker of eerste rangkelner. Eén voorwaarde: u moet 18 jaar of ouder zijn om uw vaardigheden te laten valideren.

Download de halfjaarlijkse brochure

Catalogus van opleidingscursussen
voor werknemers

Gesproken taal in de opleiding:

Taal

Thema:

Themas

Maand:

Mois filtre