Duur : 1x7h
Thema’s : Techniques professionnelles
Taal : Français
Plaats van de opleiding : Anderlecht
Trainer : Line Couvreur
La première partie de la formation sera consacrée à la présentation de la formatrice et des participants.
Ensuite, une courte explication théorique sera donnée, qui abordera des notions de cuisine durable : la saisonnalité, l’emploi de produits frais et faits maisons ainsi que la notion de choix « raisonné ».
Plusieurs grandes tendances de brunch seront abordées.
La partie la plus importante sera alors la partie pratique avec la réalisation de plusieurs brunchs différents, en groupe.
Pour terminer, les brunchs seront dressés et dégustés par les participants.
Line Couvreur
Indien u uw akkoord niet geeft voor de verwerking, kunt u zich niet inschrijven voor een opleiding/kunt u de nieuwsbrief niet ontvangen/ kunt u niet op de hoogte gehouden worden van de opleidingen en andere activiteiten die Horeca Forma Brussel en Horeca Be Pro organiseren/een opleidingsplan ontvangen.
U kan uw akkoord intrekken door een e-mail te sturen naar vorming.brussel@horecaformabru.be
Voor meer inlichtingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten terzake, kunt u onze ” Verklaring inzake de bescherming van persoonsgegevens ” raadplegen.
Indien u uw akkoord niet geeft voor de verwerking, kan er niet ingeschreven worden voor een opleiding/kan de nieuwsbrief niet verstuurd worden/ kunt u niet op de hoogte gehouden worden van de opleidingen en andere activiteiten die Horeca Forma Brussel en Horeca Be Pro organiseren/een opleidingsplan ontvangen.
U kan uw akkoord intrekken door een e-mail te sturen naar vorming.brussel@horecaformabru.be
Voor meer inlichtingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten terzake, kunt u onze ” Verklaring inzake de bescherming van persoonsgegevens ” consulteren.