
Media en publicaties
Studies en onderzoeksrapporten
Sectoraal luisterpunt 2021
Download het document
Stand van zaken in de Brusselse horecasector 2018
Download de brochure
Strategie 2025 - Ronde tafel van de horecasector - 14 juni 2016
Download de brochure
Studie naar de aantrekkingskracht van de horecaberoepen 2022
Download het document
Tableaux de bord - mars 2023
Download het document
Wat is er nieuw bij
Horeca Forma Be Pro?
Videos
Beroepsomschrijvingen
KEUKEN
- Chek-Kok
Zie de beroepenfiche >> - Chef de partie
Zie de beroepenfiche >> - Keukenhulp
Zie de beroepenfiche>> - Kok
Zie de beroepenfiche>> - Econoom
Zie de beroepenfiche>> - Pizzabakker
Zie de beroepenfiche >> - Bordenwasser
Zie de beroepenfiche>> - Onderkok
Zie de beroepenfiche >>
KEUKEN/TOONBANK
- Medewerker cafetaria
Zie de beroepenfiche >> - Mederwerker fastfoodrestaurant
Zie de beroepenfiche >>
ZAAL
- Hulpkelner
Zie de beroepenfiche>> - Rangkelner
Zie de beroepenfiche >> - Sommelier
Zie de beroepenfiche >> - Barman-Barmaid
Zie de beroepenfiche >> - Medewerker ontbijt
Zie de beroepenfiche >> - Maître d’hôtel
Zie de beroepenfiche >> - Toonbankbediende grootkeuken Zie de beroepenfiche >>
- Kelner/kelnerin
Zie de beroepenfiche >>
HOUSEKEEPING
- Kamermeisje-jongen
Zie de beroepenfiche >> - Gouvernant d’étage
Zie de beroepenfiche >> - Hoofd huishouding
Zie de beroepenfiche >> - Aangestelde linnen
Zie de beroepenfiche >>
RECEPTIE
- Front Office Manager – Verantwoordelijke receptie
Zie de beroepenfiche >> - Night Audit
Zie de beroepenfiche>> - Receptionist
Zie de beroepenfiche >> - Kruier-voiturier-portier
Zie de beroepenfiche >>
DIRECTIE/ DIRECTIE KEUKEN
- Gerant sneldienstrestauratie
Zie de beroepenfiche >> - Chef-gerant grootkeuken
Zie de beroepenfiche >>
ROOM SERVICE
- Oberkelner roomservice
Zie de beroenpenfiche >> - Etagekelner
Zie de beroepenfiche >>