Duur : 1×6,5h
Thema’s : Equipe
Taal : Français
Plaats van de opleiding : Anderlecht
Trainer : Horecafocus Bruwal – David Debin
Pour connaitre tous les aspects liés à la rémunération dans le secteur Horeca
Avoir une vision complète de tous les éléments de la rémunération, ses aspects légaux et spécifiques au secteur horeca.
Savoir quelles sont toutes les pistes légale possible pour optimaliser la masse salariale (Rapport salaire net et coût total employeur).
Et ce pour tous les statuts possibles (fixe, extra, étudiant, flexijob, …)
Horecafocus Bruwal – David Debin
Indien u uw akkoord niet geeft voor de verwerking, kunt u zich niet inschrijven voor een opleiding/kunt u de nieuwsbrief niet ontvangen/ kunt u niet op de hoogte gehouden worden van de opleidingen en andere activiteiten die Horeca Forma Brussel en Horeca Be Pro organiseren/een opleidingsplan ontvangen.
U kan uw akkoord intrekken door een e-mail te sturen naar vorming.brussel@horecaformabru.be
Voor meer inlichtingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten terzake, kunt u onze ” Verklaring inzake de bescherming van persoonsgegevens ” raadplegen.
Indien u uw akkoord niet geeft voor de verwerking, kan er niet ingeschreven worden voor een opleiding/kan de nieuwsbrief niet verstuurd worden/ kunt u niet op de hoogte gehouden worden van de opleidingen en andere activiteiten die Horeca Forma Brussel en Horeca Be Pro organiseren/een opleidingsplan ontvangen.
U kan uw akkoord intrekken door een e-mail te sturen naar vorming.brussel@horecaformabru.be
Voor meer inlichtingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten terzake, kunt u onze ” Verklaring inzake de bescherming van persoonsgegevens ” consulteren.