L’alimentation durable et zéro déchet

11 et 12 mars 2024 | 10h-16h et 9h-13h

Duur :  1x6h et 1×4h
Thema’s :  Keuken, Duurzaamheid
Taal : Français
Plaats van de opleiding : Anderlecht
Trainer : Thècle Dubuis

Inschrijvingen

Ik schrijf me in

Ik ben werkzoekende
en ik wil me inschrijven voor deze opleiding

Teneinde te kunnen evalueren of deze opleiding passend is voor uw niveau van ervaring en expertise, vragen we u volgende informatie:
Ik geef mijn akkoord aan Horeca Forma Brussel en aan Horeca Be Pro, co-verantwoordelijken voor de verwerking:

Indien u uw akkoord niet geeft voor de verwerking, kunt u zich niet inschrijven voor een opleiding/kunt u de nieuwsbrief niet ontvangen/ kunt u niet op de hoogte gehouden worden van de opleidingen en andere activiteiten die Horeca Forma Brussel en Horeca Be Pro organiseren/een opleidingsplan ontvangen.

U kan uw akkoord intrekken door een e-mail te sturen naar vorming.brussel@horecaformabru.be

Voor meer inlichtingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten terzake, kunt u onze ” Verklaring inzake de bescherming van persoonsgegevens ” raadplegen.

In 2021, volg ik een opleiding bij Horeca Forma Be Pro

Gespstraat 70
B-1070 Anderlecht
vorming.brussel@horecaformabru.be
T +32 (0) 2 550 00 10

Copyright © 2021 Horeca Forma Be Pro