Duur : 1x3h
Thema’s : Techniques professionnelles
Taal : Français
Plaats van de opleiding : Anderlecht
Trainer : Cyprien Ameloot
L’objectif de cette formation est de comprendre les spécificités, les bienfaits et les raisons d’être de cette technique de conservation ancestrale. Les techniques et principes de base seront appris, de manière théorique et surtout pratique. L’idée étant qu’au terme de la formation, vous puissiez les mettre en oeuvre dans votre établissement.. Diverses pistes de réflexion seront également mises en avant, ou comment pousser les différentes applications de la fermentation un peu plus loin.
Cyprien Ameloot
Indien u uw akkoord niet geeft voor de verwerking, kunt u zich niet inschrijven voor een opleiding/kunt u de nieuwsbrief niet ontvangen/ kunt u niet op de hoogte gehouden worden van de opleidingen en andere activiteiten die Horeca Forma Brussel en Horeca Be Pro organiseren/een opleidingsplan ontvangen.
U kan uw akkoord intrekken door een e-mail te sturen naar vorming.brussel@horecaformabru.be
Voor meer inlichtingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten terzake, kunt u onze ” Verklaring inzake de bescherming van persoonsgegevens ” raadplegen.
Indien u uw akkoord niet geeft voor de verwerking, kan er niet ingeschreven worden voor een opleiding/kan de nieuwsbrief niet verstuurd worden/ kunt u niet op de hoogte gehouden worden van de opleidingen en andere activiteiten die Horeca Forma Brussel en Horeca Be Pro organiseren/een opleidingsplan ontvangen.
U kan uw akkoord intrekken door een e-mail te sturen naar vorming.brussel@horecaformabru.be
Voor meer inlichtingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten terzake, kunt u onze ” Verklaring inzake de bescherming van persoonsgegevens ” consulteren.