Duur : 1×7,5h
Thema’s : Techniques professionnelles
Taal : Français
Plaats van de opleiding : Anderlecht
Trainer : Food Quality Assistance
A la fin de la formation, vous aurez compris non seulement l’importance d’effectuer des contrôles de température dans la cuisine, mais aussi l’intérêt de mettre en œuvre des actions correctives en cas d’anomalie.
Vous saurez également précisément quelles sont les obligations légales en matière de traçabilité, et aurez été informé des différentes méthodes possibles pour les respecter.
Vous recevrez également des informations concernant le fonctionnement de l’Afsca, ce qui vous permettra d’optimiser vos relations avec l’agence.
Food Quality Assistance
Indien u uw akkoord niet geeft voor de verwerking, kunt u zich niet inschrijven voor een opleiding/kunt u de nieuwsbrief niet ontvangen/ kunt u niet op de hoogte gehouden worden van de opleidingen en andere activiteiten die Horeca Forma Brussel en Horeca Be Pro organiseren/een opleidingsplan ontvangen.
U kan uw akkoord intrekken door een e-mail te sturen naar vorming.brussel@horecaformabru.be
Voor meer inlichtingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten terzake, kunt u onze ” Verklaring inzake de bescherming van persoonsgegevens ” raadplegen.
Indien u uw akkoord niet geeft voor de verwerking, kan er niet ingeschreven worden voor een opleiding/kan de nieuwsbrief niet verstuurd worden/ kunt u niet op de hoogte gehouden worden van de opleidingen en andere activiteiten die Horeca Forma Brussel en Horeca Be Pro organiseren/een opleidingsplan ontvangen.
U kan uw akkoord intrekken door een e-mail te sturen naar vorming.brussel@horecaformabru.be
Voor meer inlichtingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten terzake, kunt u onze ” Verklaring inzake de bescherming van persoonsgegevens ” consulteren.