Duur : 2x7u30
Thema’s : Veiligheid en milieu
Taal : Nederlands
Plaats van de opleiding : Anderlecht
Trainer : Jan Clara
Wie met voeding in contact komt, moet steeds de 5 M-regels van hygiëne respecteren ( milieu, materiaal, manipulatie, materie en methode). Tijdens deze opleiding leer je de strenge FAVV-regels toepassen op je eigen werkterrein.
Op het programma
Jan Clara
Indien u uw akkoord niet geeft voor de verwerking, kunt u zich niet inschrijven voor een opleiding/kunt u de nieuwsbrief niet ontvangen/ kunt u niet op de hoogte gehouden worden van de opleidingen en andere activiteiten die Horeca Forma Brussel en Horeca Be Pro organiseren/een opleidingsplan ontvangen.
U kan uw akkoord intrekken door een e-mail te sturen naar vorming.brussel@horecaformabru.be
Voor meer inlichtingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten terzake, kunt u onze ” Verklaring inzake de bescherming van persoonsgegevens ” raadplegen.
Indien u uw akkoord niet geeft voor de verwerking, kan er niet ingeschreven worden voor een opleiding/kan de nieuwsbrief niet verstuurd worden/ kunt u niet op de hoogte gehouden worden van de opleidingen en andere activiteiten die Horeca Forma Brussel en Horeca Be Pro organiseren/een opleidingsplan ontvangen.
U kan uw akkoord intrekken door een e-mail te sturen naar vorming.brussel@horecaformabru.be
Voor meer inlichtingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten terzake, kunt u onze ” Verklaring inzake de bescherming van persoonsgegevens ” consulteren.
Gespstraat 70
B-1070 Anderlecht
vorming.brussel@horecaformabru.be
T +32 (0) 2 550 00 10
Copyright © 2022 Horeca Forma Be Pro