Établir la carte de son restaurant autour de l’économie locale

9 décembre 2021 | 9h à 12h et 13h à 15h

Duur : 5h
Thema’s : Vente & Marketing, cuisine
Taal : Français
Plaats van de opleiding : À distance
Trainer : Biowallonie

Ik schrijf me in

Ik ben ondernemer in de Horecasector
en wens in te schrijven voor deze opleiding

Ik geef mijn akkoord aan Horeca Forma Brussel en aan Horeca Be Pro, co-verantwoordelijken voor de verwerking:

Indien u uw akkoord niet geeft voor de verwerking, kunt u zich niet inschrijven voor een opleiding/kunt u de nieuwsbrief niet ontvangen/ kunt u niet op de hoogte gehouden worden van de opleidingen en andere activiteiten die Horeca Forma Brussel en Horeca Be Pro organiseren.

U kan uw akkoord intrekken door een e-mail te sturen naar vorming.brussel@horecaformabru.be

Voor meer inlichtingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en over uw rechten terzake, kunt u onze “Verklaring inzake de bescherming van persoonsgegevens“consulteren.

In 2021, volg ik een opleiding bij Horeca Forma Be Pro

Gespstraat 70
B-1070 Anderlecht
vorming.brussel@horecaformabru.be
T +32 (0) 2 550 00 10

Copyright © 2021 Horeca Forma Be Pro