Bedrijf & Startup

Profiteer van gratis en onbeperkte gastvrijheidtraining

Hebt u een bedrijf in de Horecasector (PC 302)? Ontdek dan onze diensten om uw team én uzelf op te leiden. Wij helpen u ook stagiaires in te schakelen én personeel aan te werven.

Hebt u een start-up? Dan bieden wij opleidingen waarmee u goed gewapend uit de startblokken schiet.

Betaald Educatief Verlof

Betaald educatief verlof is het recht van werknemers om tijdens de opleidingsuren van erkende vormingen (minimaal 32 uur) afwezig te zijn van het werk, zonder loonverlies.

Als werkgever kan u een deel van de salariskosten terugvorderen. Dat bedrag wordt berekend op basis van een forfaitair tarief.

Mijn team opleiden

Permanente opleiding voor uw personeel, dat is simpelweg een essentiële meerwaarde voor uw zaak. Natuurlijk omdat het de kennis en competentie van uw werknemers versterkt, maar ook omdat opleidingen uw personeel motiveren en omdat het hun kwaliteitsniveau een flinke duw geeft. Uw zaak wordt er alleen maar beter op. Onze opleidingen zijn 100% aangepast aan uw dagelijkse realiteit en meteen toepasbaar op de werkvloer. Wil u de opleiding bij u in de zaak laten doorgaan? Dat kan gewoon, die beslissing laten we volledig aan u over. Misschien ziet u de noodzaak van opleidingen wel, maar weet u niet goed hoe eraan te beginnen?

Onze opleidingsadviseurs komen met plezier naar uw zaak om de specifieke uitdagingen op uw vloer te leren kennen. Ze ontdekken samen met u de lacunes bij uw personeel en maken een aangepast, doelgericht leerplan op.

Opleiding bij u in de zaak

Ons centrum begeleidt zaakvoerders die werk willen maken van goed opgeleid personeel. Dat kan ook met een opleiding bij u ter plaatse, met verschillende formules.

Het aanbod en de mogelijkheden hangen af van het aantal werknemers die uw zaak telt: meer of minder dan 50 personen.

Onze consulenten komen graag tot bij u. Zo stellen zij meteen een opleidingsplan op dat aansluit bij de specifieke uitdagingen van uw zaak. 

Hun bezoek is ook een mooie gelegenheid om het team te ontmoeten en hen al in te leiden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zaak? Stuur een bericht naar onze consultenten via het formulier.

We zullen u zo snel mogelijk contacteren.

Een stagiair(e) onthalen

Bekwame, trouwe mensen vinden is niet altijd makkelijk.

Met de stagiairs van Horeca forma pakt u die uitdaging aan bij de bron. Wij leiden jaarlijks meer dan 80 mensen op voor een job in de Horeca.

Tijdens de opleidingen lopen ze stage en dat kan ook bij uw bedrijf.

Zo leren ze de stiel kennen volgens uw methodes en uw filosofie. Meteen een mooie basis om er ideale werknemers van te maken.

Wij zijn altijd op zoek naar partnerbedrijven voor onze stagiairs. Interesse? Contacteer ons meteen!

Personeel vinden

Op zoek naar personeel? Wij helpen u!

Ons centrum werkt nauw samen met de Horeca-afdeling van Actiris en hun Select-service.

Dat geeft u toegang tot verschillende kanalen om uw zaak en uw vacatures aan potentiële werknemers te presenteren:

  • Jobdays – Ontmoeting met gekwalificeerde kandidaten
  • Service Select Actiris – Horeca-afdeling
  • Tewerkstellingsconsulenten
  • Hulp bij het aanwerven

Opleidingscatalogus
voor bedrijven en startups

Taal:

langue

Thema’s:

Thèmes

Maand:

Mois filtre